Om oss

 

Om oss

Ydrebostäder AB är ett kommunalägt bostadsbolag som förvaltar nära 300 lägenheter i Ydres större tätorter: Österbymo, Asby och Hestra.

Vi hyr ut lägenheter i flerbostadshus samt trivsamma marklägenheter i parhus.

Hos oss kan såväl ensamstående som barnfamiljer få ett tryggt boende med närhet till vacker natur samtidigt som man har tillgång till matbutiker och service

Vår lilla personalstyrka gör att vi kan ge våra hyresgäster en personlig service och våra duktiga fastighetsskötare arbetar ständigt med att hjälpa våra hyresgäster och underhålla våra fastigheter.
Tveka inte att höra av dig till oss om du vill bo i Ydre!

 

Ydre Kommun

I södra Östergötland djupt inne i skogarna, på gränsen till Småland, finns det en liten kommun som heter Ydre. 

Många vet inte ens om att platsen existerar. Men har man en gång besökt bygden, sett dess trolska natur, lyssnat på tystnaden, doppat tån i Sommens klara vatten, vädrat näsborrarna i den friska luften, smakat på den lokala maten och lärt känna en Ydre-bo, då vet man att man har upptäckt något speciellt – en hemlig skatt. 

Det är därför platsen marknadsförs som genom en viskning, i förtroende, för att just du ska få ta del av skatten. Så lyssna noga, för när du hör ordet livskvalitet viskas i din omgivning då vet du att målet är nära.

Aktiviteter i Ydre

Ydre är en levande landsbyggd och vi som bor här värnar om våra guldkorn. Du hittar flertalet lanthandlare, gårdsförsäljningar, mysiga badplatser, aktivt föreningsliv, aktiviteter för både stora och små i olika skalor, naturupplevelser. 

Kontakta oss

Är du nyfiken på vad vi kan erbjuda dig? Hör av dig!